Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Router AC1200 EU White
Xiaomi Router AC1200 EU White
Xiaomi Router AC1200 EU White
Xiaomi Router AC1200 EU White
Termék adatai

Xiaomi Router AC1200 EU White

Cikkszám: DVB4330GL
WI-FI 5 (802.11ac), 1xWAN, 2xLAN, Gigabit LAN, 2.4GHz 300Mbps, 5GHz 867Mbps, Dual Band
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
12 998 Ft
Instock
db

Száloptikás teljes gigabit a 100 Mbps feletti nagysebességű szélessávú kapcsolathoz
A Xiaomi AC1200 router egy gigabites WAN-portot és két gigabites LAN-portot tartalmaz, így könnyedén elérheti a 100 Mbps és a feletti hálózati sebességet. A 100 megabites portokkal összehasonlítva lehetővé teszi, hogy minden megabit sávszélességet jobban kihasználjon.

Kétmagos CPU a gyorsabb internetsebességért
Kétmagos, négyszálú processzorral rendelkezik, amelynek egymagos órajelsebessége akár 880 MHz is lehet. Erőteljes teljesítmény, amely könnyedén támogatja a gigabites ethernet portokat és a gigabites kétsávos Wi-Fi adatátvitelt a zökkenőmentesebb online élmény érdekében.

1167Mbps vezeték nélküli kétsávos sáv a gyorsabb és zökkenőmentesebb internetkapcsolatokért
Az egyidejűleg működő két sáv, a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es, kevesebb késleltetést okoz a megosztott csatornák miatt, és akár 1167Mbps vezeték nélküli kapcsolati sebességet kínál.
A 2,4 GHz-es sáv nagyobb távolságokra továbbít a jobb lefedettség és a falakon át történő jobb teljesítmény érdekében; az 5 GHz-es sáv a 802.11ac technológiát használja az interferencia csökkentése és a kapcsolati sebesség növelése érdekében, a HD videók nézése és online játékok játszása közbeni zökkenőmentesebb élmény érdekében.

Kétsávos integráció egy Wi-Fi SSID-vel megszünteti a zavart
A Xiaomi Router AC1200 támogatja a kétsávos integrációt, amely a 2,4 GHz-es és az 5 GHz-es sávot egy Wi-Fi SSID alatt egyesíti.
Nem kell többé azon aggódnia, hogy melyik Wi-Fihez csatlakozzon. A 2,4 GHz-es sáv jobb átvitelt biztosít a falakon keresztül, míg az 5GHz-es sáv nagyobb sebességet biztosít, és a kétsávos eszköz automatikusan kiválasztja az optimális sávot.

Négy nagy nyereségű antenna a jó jelért a falakon keresztül
A négy precíziósan tesztelt külső, omnidirekcionális, nagy teljesítményű antennát gondosan terveztük és rendeztük el, hogy maximalizáljuk az átviteli teljesítményt, még bonyolultabb környezetben is.

Integrált jelerősítő biztosítja a jó Wi-Fi jelet széles lefedettségi területen
A 2,4 GHz-es és 5 GHz-es vezeték nélküli chipek mindegyike integrált teljesítményerősítővel (PA) és alacsony zajszintű erősítővel (LNA) rendelkezik. A PA (teljesítményerősítő) hatékonyan erősíti a jelátviteli teljesítményt, míg az LNA (alacsony zajszintű erősítő) növelheti a jelvevő érzékenységét. Ez lehetővé teszi, hogy a jel nagyobb távolságokra továbbítható legyen, jobban áthaladjon a falakon és nagyobb területet fedjen le.

Anagyméretű 128 MB memória akár 128 végberendezés stabil kapcsolatát is támogatja
Az intelligens otthonok korában egyre több eszköznek van szüksége stabil hálózati kapcsolatra. A Xiaomi Router AC1200 128MB RAM memóriát használ a stabil adatátvitel és a stabil kapcsolat biztosítása érdekében minden egyes csatlakoztatott eszköz számára.

Támogatja az IPv6-ot
Az IPv6 nagyobb címtartománnyal rendelkezik, ami lehetővé teszi a dolgok internetét. A Xiaomi Router AC1200 támogatja az IPv6-ot, és felkészült a jövőbeli IPv6 nagymértékű bevezetésére.

Az intelligens hibajavító algoritmus javítja a gyenge jeleket a nagyobb stabilitás és hatékonyság érdekében
Az 5GHz-es sáv támogatja az LDPC (low-density parity-check) hibajavító algoritmust. Ez csökkenti az adatátvitel során fellépő interferenciát, és jelentősen növeli a Wi-Fi jelek lefedettségét a hatékonyabb adatátvitel érdekében.

Gyors és kényelmes internetbeállítások
Gyors és könnyen használható internetbeállítások, amelyek az idősebb generációk számára is elég egyszerűek. A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazással optimalizálhatja a Xiaomi okoseszköz kapcsolatát, amikor az eszköz csatlakozik az internethez, így nincs szükség a jelszó manuális megadására.

Azintelligens alkalmazás távvezérlést és számos funkciót kínál
A Mi Home/Xiaomi Home alkalmazás olyan hasznos funkciókat tartalmaz, mint az eszközoptimalizálás és az intelligens sebességkorlátozás, valamint lehetővé teszi a router és a kapcsolódó eszközök egyszerű kezelését, így bárhonnan távolról is vezérelheted őket. Töltse le most a Mi Home/Xiaomi Home alkalmazást, hogy még több hasznos funkciót kipróbálhasson.

Környezetbarát burkolat védi a környezetet
A Xiaomi Router AC1200 külső burkolata és csomagolása újrahasznosítható és környezetbarát anyagokból készült, így csökkentve a környezetkárosítást, így védve értékes bolygónkat.

Neves nemzetközi tesztberendezés-gyártókkal való együttműködés biztosítja a router stabilitását
Neves tesztberendezés-gyártókkal, például a Spirenttel és az lxia-val dolgozunk együtt, hogy nagyszabású tesztek során különböző háztartási forgatókönyveket és szélsőséges körülményeket szimuláljunk, így biztosítva, hogy a router különböző körülmények között is stabilan működjön.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned