Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L White
Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L White
Termék adatai

Xiaomi Smart Air Fryer Pro 4L White

Cikkszám: BHR6943EU
Forrólevegős sütő
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
47 817 Ft
Instock
db

Átlátszó ablakkialakítás Bolondbiztos főzés kezdőknek
Háromrétegű hőszigetelő, átlátszó ablak a főzési állapot vizuális, valós idejű nyomon követéséhez. Nem kell kihúzni a légsütő kosarat az élelmiszerek ellenőrzéséhez. Egy finom étel készül el a szeme láttára.

Bővítse a kosárteret exkluzív grillezővel
4 liter optimális térfogat, napi 1-5 fő étel elkészítésére alkalmas, exkluzív grillsütővel párosítva a főzési hely hatékonyabb kihasználása érdekében. Főzzön több embernek anélkül, hogy extra helyet foglalna.

360°-os fűtött levegő keringtetés, ami ropogós külső réteget eredményez, miközben a belső puha marad
A 360°-os fűtött levegő keringtetése és az 1600 W-os fűtőteljesítmény gyors hőmérséklet-emelkedést és kiegyensúlyozottabb hőelosztást tesz lehetővé a sütőben. Hatékony főzés, amely kinyomja az ételből a zsírt, rögzíti a levet és a tápanyagokat anélkül, hogy olajat kellene hozzáadni. Alacsony zsírtartalmú, egészséges étel az étkezési örömért.

Sütés, kelesztés, kiolvasztás: sokoldalúság a javából Mondjon búcsút a konyhai rendetlenségnek
A hőmérséklet pontosan állítható 40°C és 200°C között. Az Air Fryer többre képes, mint egyszerűen levegőn sütni az ételt magas hőmérsékleten. Gyümölcsök, zöldségek és húsok erjesztésére, kiolvasztására és sütésére is alkalmas. Az Air Fryer különféle konyhai eszközök funkcióit integrálja, mint például sütő, gyümölcsszárító, joghurtfőző stb.

Intelligens felhőreceptek Gyorsan főzhet profiként
Hozzáférés a Xiaomi Home alkalmazáshoz 100+ intelligens recepthez*. Még egy kezdő főzés is bátran főzhet. Élvezze a különféle ételeket a hét folyamán tápláló és egészséges receptek alapján.

OLED kijelző Élvezze a főzést személyre szabott receptekkel
A főzési hőmérséklet és az idő nem csak egyszerűen beállítható egyetlen fordulattal és egy megnyomással, hanem emlékeztetőt kap arra is, amikor elérkezett az étel felrázásának ideje. 11 előre beállított módot kínálunk, egy kattintással intelligens főzést és az alkalmazás egyedi megjelenítési információinak támogatását. Segítünk rögzíteni azokat az ételeket, amelyeket szívesen fogyaszt.

Hangvezérlés
Hangvezérlés a Google Assistant-kompatibilis eszközökkel

Tapadásmentes bevonat* Tartós és könnyen tisztítható
A kétrétegű tapadásmentes kosárbevonat nemcsak egészséges és biztonságos főzési módot biztosít, hanem kopásállóbb és könnyebben tisztítható is.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned