Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Smart Band 7 Black
Termék adatai

Xiaomi Smart Band 7 Black

Cikkszám: BHR6008GL
Kijelző mérete: 1,62", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Zene vezérlése, Tok mérete: 46,5x20,7x12,25mm
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
15 014 Ft
Instock
db

Túl csodálatos ahhoz, hogy kihagyjuk.

1,62 hüvelykes AMOLED kijelző.
A csodálatos, nagy AMOLED kijelző a csuklóján debütál, megkönnyítve az olvasást és a vezérlést. Mindent részletesen bemutatunk nagy felbontásban. Még jobb, hogy a mindig bekapcsolt módnak köszönhetően a csukló felemelése vagy az ujjai használata nélkül is leolvashatja a dátumot és az időt.

Fejlett felhasználói felület.
Minden felhasználói felületet újraterveztünk és továbbfejlesztettünk, így a legfontosabb információkat és számokat kiemeltük az Ön számára. Röviden, a felületek világosabbak és egyszerűbbek.

Új számlapok.
100+ dinamikus számlap. A fejlettebb grafikai megjelenítésnek és a simább animációs effektusoknak köszönhetően mind az exkluzív dinamikus sávfelületek, mind a testreszabottak jobbak lettek. Az albumodból a kedvenc fotód mindig be van kapcsolva az AOD mindig bekapcsolt móddal.

Több lehetőség, több motiváció.
110+ sportmód támogatása. A sportolási módok széles választéka segít nyomon követni az elégetett kalóriákat, a pulzusszám változásait és az edzés időtartamát.

5 ATM vízállóság.
Támogaja a medencés úszást, a sznorkelezést és a 4 általános úszási stílus intelligens felismerését.

Egész napos SpO2 monitorozás.
A vér oxigéntelítettsége (SpO2) a személy általános egészségi állapotának kulcsfontosságú mutatója, amely tükrözi a vér oxigénszintjét. A Xiaomi Smart Band 7 rezgéssel figyelmezteti Önt, ha a vér oxigénszintje túl alacsony (<90%), hogy megvédje Önt a lehetséges egészségügyi kockázatoktól.

Egész napos pulzusfigyelés.
A Xiaomi Smart Band 7 egész nap nyomon követi valós idejű pulzusszámát, és precíz értékeléseket ad könnyen olvasható grafikonokon. Az aktivitásmérő rezgéssel figyelmeztet, ha a pulzusszáma kiesik a biztonságos zónából.

Alvásminőség-követés.
Az aktivitásmérő gondosan és pontosan figyeli az alvási szokásait. Részletes statisztikákat találhat a mély alvásról, a könnyű alvásról és a REM fázisról okostelefonján, hogy segítsen megérteni az alvás minőségét.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned