Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Smart Band 9 Arctic Blue
Xiaomi Smart Band 9 Arctic Blue
Xiaomi Smart Band 9 Arctic Blue
Xiaomi Smart Band 9 Arctic Blue
Xiaomi Smart Band 9 Arctic Blue
Termék adatai

Xiaomi Smart Band 9 Arctic Blue

Cikkszám: BHR8346GL
Kijelző mérete: 1,62", iOS, Android, >1 hét, Vízálló, 5 ATM, Bluetooth, Pulzusmérő, Gyorsulásmérő, Alvás figyelés, Elégetett kalória kijelzés, Tok mérete: 46,53x21,63x10,95mm
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
17 570 Ft
Instock
db

Lenyűgöző megjelenés | Fényesebb és szebb
Az 1200 nites AMOLED csúcsfényerejű kijelzővel még közvetlen napfényben is könnyedén megtekintheti az adatokat. Fényérzékelő modullal felszerelve pontosan érzékeli a környezeti fényt, hogy automatikusan beállítsa a képernyő fényerejét a kényelmesebb megtekintés érdekében.

A Xiaomi Smart Band 9 szabványos téglalapban ülő, pillér alakú kijelző kialakítással rendelkezik. A téglalap szerint mérve a képernyő átmérője 1,62 hüvelyk.
A kijelző frissítési sebessége a különböző interfészeken eltérő lehet. Kérjük, tekintse meg a tényleges használati forgatókönyvet.

Automatikus fényerő-beállítás
Környezeti fényérzékelés a fényerő pontos beállításához
A véletlen érintések elkerülése, ha a képernyő nedves
Csökkentse az izzadás vagy eső okozta véletlen érintéseket

Elegáns, élénk, teljesen fémből készült kialakítás
A Xiaomi Smart Band először használ alumíniumötvözetből készült keretet különböző színekben, mint például Midnight Black, Glacier Silver, Mystic Rose és Arctic Blue. Párosítsd különböző stílusos szíjakkal, így minden csuklód mozdulattal megmutathatod egyéniségedet.

Stílusos szíjak választéka | Alakítsa ki saját stílusát
7 új, egyedi anyagokat és színeket tartalmazó pánt, amely a Xiaomi Smart Bands klasszikus gyorskioldó mechanizmusát alkalmazza, könnyedén alkalmazkodik egyéni preferenciáidhoz. Ajánlásaink:

Mystic Rose Smart Band Xiaomi láncos szíjjal
Testesítse meg az eleganciát és a bájt
Az elegáns misztikus rózsaszínű Smart Band és a gyönyörű láncos pánt kombinációja mesésen mutat különböző forgatókönyvekben.

Xiaomi Smart Band medál Frissített prémium megjelenés
A gyönyörű nyakláncos óralap segítségével a Smart Bandet "okos" ékszerré alakíthatja, miközben továbbra is biztosítja az idő- és lépésszámláló funkciókat.

Gyártó: Xiaomi
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned