Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 Silver
Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 Silver
Termék adatai

Xiaomi Water Ionic Hair Dryer H500 Silver

Cikkszám: BHR5851EU
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
29 254 Ft
Instock
db

Mi Ionic Hair Dryer 2 | Mélyen hidratál, hogy a hajad fényessé váljon

Kettős vízionos hajápolás – 20m/perces ultramagas légáramlás Teljesen fém kialakítás – Okoshőmérséklet-szabályozás

Egy hajszárító a még hidratáltabb hajért

A duál víz ionok mélyen behatolnak a hajadba a tartós védelemért és az egységes csillogásért. Tízmillió anionnal az eszköz a hajszálakat zárva tartja, így csökkentve a töredezett hajvégeket. Továbbá megakadályozza a gubancolódást, ami hatékonyan javítja a haj minőségét és erősebbé teszi azt.

A továbbfejlesztett víz ionok segítik a haj hidratálását

A beépített kondenzációs tű lecsapja a levegőben lévő nedvességet, és két tűs motoron keresztül azonnal apró, negatív töltésű vízionokká porlasztja. Ezek az ionok egy külön hideglevegő-csatornán keresztül közvetlenül a hajhoz, a fejbőrhöz és a hajgyökérhez jutnak, hogy megelőzzék a magas hőmérséklet okozta károsodást, és hidratálják a hajat.

20m/perc ultra nagy légáramlási sebesség Gyorsan szárítja a hajat magas hőfok nélkül

A repülőgépmotorok elvei által inspirált hajszárító egy 20 000 fordulat/perc sebességű, gyors egyenáramú motorral és hét szárnyalakú lapáttal van felszerelve, amelyek a levegő áramlását a kúpos, nyomás alatt álló légcsatornából kiszorított levegővel hozzák létre. A légáramlási sebesség maximálisan elérheti a 20m/perc sebességet, így az erős légáramlás eléri a hajtövet és gyorsan, károsodás nélkül szárítja meg a hajat.

Rövid, teljesen fémből készült test Elfér egy kis táskában

Innovatív szerkezet ultrarövid hengerrel, mindössze egy tenyérnyi szélességű. Utazáskor kényelmesen szállítható. A kompakt és könnyű kialakításnak köszönhetően hosszú ideig használhatod anélkül, hogy a karod elfáradna. A készülék teste alumíniumötvözet eloxálással készült a vonzóbb megjelenés érdekében.

Meleg és hideg váltakozása a hajkárosodás megelőzésére

Az üveggyöngyös érzékelővel a kiáramló levegő hőmérsékletét másodpercenként 60-szor, pontosan ellenőrzi. A légáramlás hőmérséklete valós időben módosul, hogy megakadályozza a haj és a fejbőr túlmelegedésből eredő károsodását. Az innovatív váltakozó meleg/hideg levegő üzemmódban a meleg levegő gyorsan szárítja a hajat, a hideg levegő pedig könnyű formázást tesz lehetővé. Ez nemcsak a hajfelület túlmelegedését akadályozza meg, hanem hidratálja a hajvégeket és ápolja az érzékeny fejbőrt.

NTC okoshőmérséklet-szabályozás

Az NTC okoshőmérséklet-szabályozás funkcióval a meleg és hideg levegő közötti váltakozási idő automatikusan beállítható az érzékelt környezeti hőmérséklet alapján. Ezáltal kíméletesebb a fejbőrhöz és a hajhoz.

360°-os forgatás a célzott formázás érdekében

A 360°-ban teljesen elforgatható mágneses fúvóka koncentrálja a levegő áramlását a gyors szárítás és a célzott formázás érdekében. A kétrétegű kialakítás csökkenti a fúvóka hőmérsékletét is, és hatékony szigetelést biztosít.

Aerodinamikus zajcsökkentés | Kevesebb zaj, nagyobb kényelem

Minden egyes pengét professzionális dinamikus egyensúlyi tesztnek vetünk alá, a még finomabb légáramlás érdekében. A légáramlási ellenállást csökkentő, optimalizált légcsatorna-kialakítással is kombinálva erősebbé, de kevésbé zajossá válik, kényelmesebb felhasználói élményt biztosítva.

Állítható hőmérséklet és sebesség

A hajszárító három hőmérsékleti szinttel rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a hideg és meleg levegő váltakozását, valamint két sebességi szinttel, amelyek által a légáramlás erőssége szabadon beállítható. A kétszínű LED-es jelzőfény a levegő hőmérsékletének változására reagálva változtatja a színét. A hőmérséklet-beállítás automatikusan tárolódik, és a következő bekapcsolásig automatikusan megmarad. Könnyedén válthatsz a többféle mód között, felhasználóbarát és kényelmes módon.

Kényelmes fogású

Extra sima tapintási élmény. Az eszköz kétrétegű bevonattal van ellátva, ami ellenáll a szennyeződéseknek és a karcolásoknak. Sima érzés, amikor a kezedben tartod, és hosszú használat után is fehér és újszerű marad.

Többszörös túlmelegedés elleni védelem Biztonságban tart

Az NTC valós időben érzékeli a kifelé áramló levegő hőmérsékletét. A kiválasztott, nagy érzékenységű hőmérsékletérzékelő alkatrészek automatikusan beindíthatják a túlmelegedés elleni védelmet, és túl magas hőmérséklet esetén lekapcsolhatják a készüléket. Szélsőséges esetekben a biztosítékvédelem is működésbe lép.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned