Távsegítség
Kosár
Fiókom
Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU
Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU
Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU
Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU
Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU
Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU
Termék adatai

Xiaomi Xiaomi Electric Scooter 4 Go EU

Cikkszám: BHR7029GL
Sebesség20km/h, Teherbírás90kg, Hatótáv18km, Tömeg13,65kg, Teljesítmény250W, Töltési idő5óra, Black
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
123 894 Ft
Instock
db

Erős színkontraszt a stílushoz útközben
A Xiaomi Electric Scooter 4 Go egyedi, kerek kifutó-stílusú fedélzetével és szemet gyönyörködtető kerékagyával büszkélkedhet, amely kontrasztos színű dizájnnal rendelkezik, amely vibrálást és stílust kölcsönöz utazásainak.

Utazási menedzser intelligens alkalmazáskapcsolattal
A Xiaomi Electric Scooter 4 Go összekapcsolásával a Xiaomi Home/Mi Home alkalmazáshoz számos hasznos funkcióhoz férhet hozzá. Ezek közé tartozik a hátralévő futásteljesítmény és a maradék áram megtekintésének lehetősége, a robogó távolról történő lezárása és a firmware frissítése. Ez az Ön egyablakos robogókezelési központja, amely segít a legtöbbet kihozni utazásából.

Biztonságos, csúszásmentes kialakítás
Kényelmes, környezetbarát TPE markolat

Többfunkciós műszerfal
Világosan jelenítse meg a sebességet, a maradék teljesítményt és a jármű állapotát

Hüvelykujj fojtószelep
Intuitív kezelés, sima gyorsítás

Integrált funkciógomb
Kapcsolja be és ki a robogót, állítsa be a vezetési módokat, és egyetlen gombnyomással aktiválja a lámpákat

A három lovaglási mód lehetővé teszi a különböző lovaglási forgatókönyvekhez való alkalmazkodást
A Xiaomi Electric Scooter 4 Go három motorozási mód közül választhat, amelyek lehetővé teszik a testreszabott és optimalizált teljesítményt, ami kényelmesebb és élvezetesebb utazást tesz lehetővé a különböző vezetési forgatókönyvek között.

Kényelmes utazás 20 km/h maximális sebességgel
A kivételes lovaglási élmény egy karnyújtásnyira van.

Utazási hatótáv akár 18 km, így ideális ingázáshoz és szabadidős tevékenységekhez
Az 18650-es lítium akkumulátor kiemelkedő biztonsági funkciókkal büszkélkedhet, miközben lenyűgöző 165 Wh teljesítményt ad. Kétségtelenül az optimális választás a mindennapi élethez 5 km-es körzetben.

Az energia-visszanyerő rendszer segít meghosszabbítani az utazást
Menet közbeni fékezéssel vagy a gázkar felengedésével a fékezéskor elvesztett energia visszanyerhető, tovább növelve az utazási hatótávot.

8,1"-os radiális üreges futóműves gumiabroncsok
Futás közbeni gumiabroncsokkal, amelyek kiküszöbölik a gumiabroncs defektekkel és karbantartási problémákkal kapcsolatos aggodalmakat. Ezenkívül a radiális üreges gumiabroncs-kialakítás minimálisra csökkenti a vibrációt, növelve az utazás kényelmét.

Az autóipari minőségű acélváz nagyobb tartósságot biztosít és ellenáll a deformációnak
Az SPFH590 acélból készült váz törésállósága 120%-kal, folyáshatára pedig 75%-kal nőtt az alumíniumötvözet keretekhez képest. Megbízható és tartós, ütközéskor nem könnyű megsérülni vagy deformálódni.

Kettős fékezés a nagyobb biztonság érdekében
Az első kerék elektromos fékezést, míg a hátsó kerék dobféket használ, ami azonnali fékezőerőt és rövidebb féktávolságot tesz lehetővé.

IPX4 fröccsenésállóság az egész robogóra, IPX6 fröccsenésálló akkumulátor
Vezessen nyugodt szívvel, ami abból fakad, hogy nem kell aggódnia a kifröccsenés miatt.

Intelligens akkumulátor-kezelő rendszer (BMS)
Az intelligens akkumulátor-kezelő rendszert (BMS) úgy tervezték, hogy folyamatosan nyomon kövesse az akkumulátor működési állapotát, hat elsődleges intelligens biztosítékot biztosítva, beleértve a túltöltés-, túlkisülés-, túlmelegedés- és túláramvédelmet. Ezek az intézkedések meghosszabbítják a robogó akkumulátorának élettartamát, és biztosítják a biztonságot az utazás során.

Nagy fényerejű, tükröződésmentes fényszórók
2 W-os fejlámpánk nagy fényerővel büszkélkedhet széles horizonton. Az Ön biztonságát szem előtt tartva optimalizáltuk a világítási szöget, hogy megelőzzük a tükröződés okozta esetleges kockázatokat.

Szemet gyönyörködtető hátsó lámpa
Ha nagyobb hátsó lámpát választ, javíthatja láthatóságát az úton, és nagyobb biztonságban érezheti magát sötétben. A Xiaomi Home/Mi Home alkalmazás beállításaival mindig bekapcsolva tarthatja a hátsó lámpát, így biztosítva a gondtalan utazást sötétben.

Omnidirekcionális reflektor
Az éjszakai utazások jobb láthatósága és biztonsága érdekében mind a fényszóró, mind az oldalsó, mind a hátsó lámpa fényvisszaverőkkel van felszerelve.

Könnyen szétszedhető
Szerelje szét a robogó szárát a következő 4 lépésben: Nyissa ki a gyorskioldó bilincset, lazítsa meg a szorítóanyát, majd nyomja meg a rugógombot és emelje fel a szárat. A szétszerelés után 44 cm-es magasságával a robogó kis helyet foglal, ami kényelmes tároláshoz.

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned