Távsegítség
Kosár
Fiókom
Zebra DS3600-XR Vonalkódolvasó Green/Black
Zebra DS3600-XR Vonalkódolvasó Green/Black
Termék adatai

Zebra DS3600-XR Vonalkódolvasó Green/Black

Cikkszám: DS3678-XR3U42A2SVW
Vezeték nélküli vonalkósolvasó
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
627 153 Ft
Instock
db

Azonnali, intelligens vonalkód rögzítés közel és távol
A Zebra exkluzív IntelliFocus™ technológiája optimális teljesítményt biztosít a teljes beolvasási tartományban és a legkülönbözőbb fényviszonyok között. Ez azt jelenti, hogy a dolgozók ugyanazt a szkennert használhatják a kezükben lévő szedési listán lévő vonalkódok leolvasására, a raktári polcok legfelső polcain lévő tételek vagy a legmagasabb szállítótartályon lévő vonalkódok beolvasására, a talajszinten lévő vonalkódok rögzítésére lehajolás nélkül, és több címkét érhetnek el anélkül, hogy kiszállnának a targoncából.

Jól látható zöld lézeres kioldó beltéri és kültéri szkenneléshez
A DS3600-XR széles keresztszőrmintázatú zöld lézeres célzókészüléke akár 7x jobban látható, mint a piros célzópont, és a teljes dekódolási tartományban látható beltérben, közvetlen napfényben pedig akár 3 méteres távolságig. Az eredmény könnyebb és pontosabb célzás, akár a raktár leghomályosabb zugaiban, akár a rakodódokkban, a kikötőben vagy az udvaron pásztáznak a dolgozók.

Ultrarugalmas - a legelpusztíthatatlanabb kialakítás a kategóriájában
A Zebra ultra-robosztus szkennerek nem véletlenül érdemelték ki a nevüket - ennél strapabíróbb szkennercsaládot nem talál. A DS3600-XR készen áll a világ legkeményebb környezetére, és kategóriájában a DS3600-XR rendelkezik a legmagasabb esési, zuhanási és tömítési specifikációkkal. Túléli a 3 méteres betonra zuhanást és a 7500 bukfencet. A kettős IP65/IP68-as tömítéssel a DS3600-XR porálló, ellenáll a sugárzó víz erejének és teljesen vízbe merül. És mivel úgy építették, hogy ellenálljon a szélsőséges hőségnek, hidegnek és páratartalomnak, bárhol használható - beltéren, kültéren és még a fagyasztóban is.

Gyártó: Zebra
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned