Távsegítség
Kosár
Fiókom
Zebra ZD421d Címkenyomtató Black
Zebra ZD421d Címkenyomtató Black
Zebra ZD421d Címkenyomtató Black
Zebra ZD421d Címkenyomtató Black
Zebra ZD421d Címkenyomtató Black
Termék adatai

Zebra ZD421d Címkenyomtató Black

Cikkszám: ZD4A042-D0EM00EZ
203dpi, USB, Bluetooth
Garancia: 36 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
145 889 Ft
Instock
db

Zebra ZD421d címkenyomtató bemutatása
A Zebra Technologies talán legismertebb asztali címkenyomtatóinak, a GK sorozatnak (GK420, GK430) és a ZD420 printereknek az utódja 2021 márciusában jelent meg. A Zebra ZD421d direkt termál etikett printer mindenben követi a nagysikerű elődöket, de a modern kor követelményeinek megfelelően újabb funkciókat honosít meg a kategóriában. Az innováció leginkább a moduláris felépítésben érhető tetten, hiszen az új készülék számos olyan bővítési lehetőséget kínál, melyekről korábban már a vásárlás pillanatában döntenie kellett. Ennek megfelelően a belépő kategória egyik legnagyobb favoritja, hiszen csak azért a funkcióért fizet, amelyre ténylegesen szüksége is van! A kézhez kapott minőség pedig több, mint méltó az autoID terület piacvezetőjéhez! Ha 1.000-3.000 címkénél nincsen szüksége többre naponta, akkor Zebra legújabb eszköze kitűnő választás!

Bírni fogja az erőpróbát!
A Zebra ZD421d tekercses címkenyomtatóval kiváló minőségben készíthet el egydimenziós (EAN-8, UPC, GS1-128, stb.) vagy kétdimenziós (QR-kód, DataMatrix) vonalkóddal etikett matricákat, hőérzékeny alapanyagokat használva. A nyomtatási felbontás tekintetében két alternatíva közül választhat: a 203 dpi-s nyomtatófej tökéletesen megfelel logisztikai címkék elkészítésére, és maximálisan 152 mm/s-os nyomtatási sebességre képes, míg 300 dpi felbontású fej legfeljebb 102 mm/s-ot képes elérni. Utóbbi esetében az egészen apró betűméret elől is elhárulnak az akadályok, és részletgazdagabb grafikák is precízebben jeleníthetőek meg. Az állítható szenzoroknak köszönhetően számos kellékanyag típus mellett leteheti a voksát, a folyamatos tekercsek és black mark jelöléssel ellátott etikettek is támogatottak. A Zebra a bővítési lehetőségek terén is szabad kezet ad a vásárlóknak, így mind a vágó, mind a címkeleválasztó beépíthető utólag. A korábban csak gyárilag elérhető kiegészítőket így akár szakszerviz segítsége nélkül, saját kezűleg is beszerelheti. Hogy a bővítés még akár évekkel később is megérheti, azt maga a gyártó szavatolja: a ZD421 nyomtatókra már két év garanciát vállal a Zebra!

Letisztult formavilág, egyszerű kezelés
A Zebra ZD421d direkt termál etikett printert a felhasználóbarát, ergonomikus kialakítás jellemzi. A készülékházon elhelyezett három funkciógombbal azonnal belenyúlhat a folyamatba, az öt ikont számláló panel pedig egyértelműen jelzi a nyomtató aktuális állapotát. A felhasználó késlekedés nélkül értesül róla, ha kellékanyagot kell cserélni, a kagylószerű kialakításnak (OpenACCES) köszönhetően pedig pár kézmozdulat árán el is tudja végezni a feladatot.

Hálózati nyomtatóként is üzemelhet!
A Zebra ZD421d asztali tekercses címkenyomtatót USB-n vagy Bluetooth-on (NFC párosítás támogatott) keresztül összekötheti egyetlen munkaállomással is. A szériatartozéknak számító belső óra (RTC) meg fogja könnyíteni az egyes rendszerek összehangolását. A készülékre perifériákat is köthet (USB Host), így igény esetén egy billentyűzettel vagy egy vonalkódolvasóval is társíthatja az eszközt. Opcionálisan kérhet a készülékbe 802.11ac Wi-Fi interfészt is, így akár egy vezeték nélküli céges hálózattal is összekötheti. A kábeles összeköttetést egy opcionális Ethernet porttal is megoldhatja, de bővítési lehetőségként beszerezhet soros (RS-232) porttal rendelkező kártyát is!
Az elődökhöz képest a ZD421d teljesítménye is lényegesen megugrott: a GK modellekkel szemben 700%-os, a ZD420-szal szemben pedig 30-os előnyt könyvelhet el a Zebra legújabb típusa. A központi egységet 256 MB RAM és 512 MB Flash segíti az adatok gyors feldolgozásában, a memória bizonyos blokkjait pedig akár egyedi fejlesztésű applikációk is meg tudják címezni. A Link-OS jövőbeli verzió számos lehetőséget kínálnak majd e téren.
A ZD421d az EPL (Eltron) és a ZPL (Zebra) printer nyelveket fordítás nélkül megérti, a Zebra Print DNA és a ZBI (Zebra Basic Interpreter) használatával pedig más gyártók által használt programnyelveket is emulálni képes. Strukturált szöveges adatfájlokat (XML) is értelmezni tudja a nyomtató, ennek köszönhetően pedig akár a konkurencia hasonló kategóriájú típusait is ki tudja váltani.
Az amerikai gyártó további innovációja, hogy akár egy akkumulátorral is fel tudja szerelni a készüléket, így olyan feladatokat is el tud látni a ZD421d, melyet korábban csak a kisebb teljesítménnyel rendelkező mobil címkenyomtatókkal lehetett elvégezni.

Címketervezés:
A mellékelt Zebra Designer szoftverrel az öntapadó etikettek megtervezése játszi könnyedséggel elvégezhető! Egy egyszerű grafikus felületen alakíthatja ki a dizájnt és pozícionálhatja az egyes elemeket. Ezek lehetnek szövegrészletek, vonalkódok vagy akár monokróm grafikák, logók is.
A készülékhez a Windows illesztőprogramokat is mellékeljük, amelyet telepítve a felhasználók olyan Windows alkalmazásokból is egyszerűen tudnak vonalkódos címkéket készíteni, mint pl. a Microsoft Office szoftvercsomag vagy a legismertebb képszerkesztő applikációk (CorelDraw, Photoshop). A ZD421d további PDF fájlokat is képes fogadni, így ebben a formátumban is átviheti a nyomtatóra a kész címketervet.

Ingyen "felhőt" mindenkinek! Itt a Zebra Link-OS!
A Zebra a gyártás folyamán minden egyes címkenyomtatót egyedi azonosítóval lát el, továbbá a “felhőben” is kizárólagos tárhelyet határolnak el az eszközhöz. A Link-OS a "felhő platform" által kapcsolja össze a Zebra nyomtatóit, ami lehetővé teszi, hogy asztali gépről, tabletről vagy akár egy okostelefonról egyaránt rálásson az eszközeire és konfigurálhassa azokat.
Amikor a felhasználó megalkotja a címkeképet, akkor ez az információ a "felhőbeli" tárhelyen is tárolásra kerül. A "felhő" megjegyzi az operációs rendszer verziószámát, az alkalmazott betűtípusokat és a lokálisan tárolt címkeformátumokat is. Ha a felhasználó elindítja a nyomtatóját, az kapcsolatba lép a “felhővel”, és automatikusan letölti a naprakész adatállományokat. Mindez lényegesen leegyszerűsíti a munkafolyamatokat, amivel időt takaríthat meg, és elősegíti, hogy a friss adatok azon nyomban elérhetőek legyenek a használt nyomtatókon.

Vásárlástól a címkenyomtatásig:
A Zebra ZD421d címkenyomtató a kézhezvétel után azonnal használatba is veheti, minden szükséges összetevőt a csomagban talál majd (interfész kábel, tápegység, tápkábel és szoftver), így már csak megfelelő tekercses címkére lesz szüksége. Tekintse meg raktári etikett kínálatunkat, és egészen biztosan megtalálja azt a címkét, amelyik ki tudja szolgálni igényeit!

Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned