Távsegítség
Kosár
Fiókom
ZyXEL NebulaFlex AccessPoint
ZyXEL NebulaFlex AccessPoint
ZyXEL NebulaFlex AccessPoint
ZyXEL NebulaFlex AccessPoint
ZyXEL NebulaFlex AccessPoint
ZyXEL NebulaFlex AccessPoint
Termék adatai

ZyXEL NebulaFlex AccessPoint

Cikkszám: NWA130BE-EU0101F
Access point, LAN 2, LAN 2,5 Gigabit, 2.4GHz 688Mbps, 5GHz 4324Mbps, 6GHz 5764Mbps, Tri Band
Garancia: 12 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
94 757 Ft
Instock
db

A WiFi 7 erejének kiaknázása a modern munkahelyeken

A kifejezetten a modern munkahelyek számára tervezett NWA130BE Qualcomm négymagos processzorral van felszerelve, amely akár 11 Gbps sebességű, villámgyors WiFi 7 sebességet és jelentős kapacitásnövekedést biztosít.

A Zyxel Nebula széles körű kezelési és biztonsági innovációkkal párosulva robusztus kapcsolódást és megbízhatóságot garantál a mai modern munkahelyek vállalati szintű igényeihez.

Intelligens felhőkezelés

A Nebula átfogó felügyeleti és jelentési lehetőségeket kínál, beleértve a kritikus eseményekről szóló valós idejű értesítéseket a mobilalkalmazáson keresztül. A Nebula segítségével a hálózat telepítése és kezelése egyszerűsített módon, a szoftver- vagy hardvervezérlők további költségei nélkül valósulhat meg.

Kezelje a maga módján!

Az NW130BE a NebulaFlex-szel rugalmas kezelhetőséget kínál, hogy szabadon választhasson az eszköz helyi webes felülete vagy a szuperegyszerű rendszerünkbe való belépés között. Nebula felhőkezelő felületre, hogy soha ne kelljen aggódnia az IP-cím elfelejtése vagy az elveszett fiók vagy jelszó miatt, bármi is legyen az.

Készen áll a hálózati sebesség akár 2,5-szeresére történő növelésére

A Zyxel NWA130BE WiFi 7 AP-vel párosítva az XMG1915-10EP/18EP switch tökéletes választás az SB/SMB hálózat sebességének és teljesítményének növeléséhez, mivel a mai gigabites hálózatoknál akár

2,5-szer gyorsabb sebességet kínál.

Ezzel a switch-csel gyerekjáték a hálózati sebesség növelése a meglévő kábelezési infrastruktúra felhasználásával, költséges és zavaró kábelfrissítések nélkül.

Gyártó: ZyXEL
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned