Távsegítség
Kosár
Fiókom
ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router
ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router
ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router
ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router
Termék adatai

ZyXEL NR7102 5G NR Outdoor Router

Cikkszám: NR7102-EU01V1F
WI-FI 4 (802.11n), 1xLAN, 2,5Gbps LAN, 5G, SIM , PoE
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
328 291 Ft
Instock
db

Vigye vállalkozását a következő szintre
Lépjen előre az intelligens irodák kiépítésében, vagy emelje fel magát az ipar 4.0-ra az NR7102 5G megnövelt sebességének, sávszélességének és alacsonyabb késleltetésének kihasználásával. A mindig bekapcsolt kapcsolódás révén Ön is biztos lehet benne. Úgy tervezték, hogy gyors és megbízható hálózati kapcsolattal egészítse ki gerinchálózatát, bárhol.

Vállalati osztályú 5G útválasztó, állandóan bekapcsolt kapcsolódás
Az NR7102 a hagyományos vezetékes kapcsolódási megoldás teljes alternatívájaként is telepíthető; ez a megközelítés fix vezeték nélküli hozzáférés (FWA) néven ismert. Az NR7102 útválasztóként konfigurálható vagy híd üzemmódban használható, így rugalmas telepítési lehetőségeket kínál, akár elsődleges kapcsolatként, akár a hálózat tartalékmegoldásaként.

Jobb jel, nagyobb megbízhatóság
Négy 9dBi nagytávolságú irányított antennával felszerelve az NR7102 képes a mobilszolgáltatótól származó cellás jel minőségének javítására. Így az NR7102 nagy teljesítményű és megbízható kapcsolatot biztosít a hálózathoz.

Szívós és megbízható kapcsolat
Az NR7102 ipari minőségű alkatrészekből épül, amelyeket úgy terveztek, hogy zord környezeti körülmények között is működjön, ahol a kívánatos jelerősséget gyakran nehéz elérni, vagy kihívást jelentő időjárási körülmények között, beleértve az erős szelet és az esővihart. Az NR7102 garantálja a kiváló minőségű kapcsolatokat és a készülék hosszabb élettartamát, így tökéletes választás a nehezen elérhető helyeken való csatlakoztatáshoz, ahol állandó kapcsolatra van szükség.

Egyszerű telepítés és telepítés
Az NR7102-t könnyedén telepítheti az ingyenes "Zyxel Air" alkalmazásunkkal, amely leegyszerűsíti a telepítést, és segít megtalálni és a legközelebbi bázisállomáshoz igazítani az NR7102-t közvetlenül okostelefonjáról vagy táblagépéről. Az NR7102 PoE tápellátással rendelkezik, ami lehetővé teszi az egyszerű kültéri telepítést anélkül, hogy kültéri elektromos pontot kellene felszerelni, és rugalmas fali és oszlopos rögzítési lehetőségeket tartalmaz.

Gyártó: ZyXEL
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned