Távsegítség
Kosár
Fiókom
ZyXEL USG FLEX 100 Firewall (Device only)
ZyXEL USG FLEX 100 Firewall (Device only)
ZyXEL USG FLEX 100 Firewall (Device only)
Termék adatai

ZyXEL USG FLEX 100 Firewall (Device only)

Cikkszám: USGFLEX100AX-EU0101F
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
319 601 Ft
Instock
db

A legújabb USG FLEX 100 egyetlen kezelési platformot biztosít a felhőben, miközben automatikus válaszokkal bővíti és erősíti a védelmet a tűzfalaktól a hozzáférési pontokig. Az újonnan tervezett USG FLEX sorozat képes minimalizálni a számítási energiafelhasználást és maximalizálni a tűzfal teljesítményét, akár 5x UTM teljesítményt nyújt felhő rugalmassággal és együttműködő védelemmel, hogy segítse a kis- és középvállalati felhasználók összekapcsolását és védelmét.

Nebula Együtt
Az USG FLEX tűzfalak, a Nebula felhőkezelő család új tagja, erőteljesen megerősíti a Nebula teljes értékű Zyxel Security Matrix-ot a Nebulában, tovább optimalizálva a Nebulát a holisztikus biztonsággal és védelemmel a kis- és középvállalati üzleti hálózatok számára. A Zyxel a Nebulából központosított biztonsági szabályzatot biztosít a távoli munkatársak számára, a forgalom alakítása pedig kiküszöböli a hálózati szűk keresztmetszetet, hogy a legjobb üzleti termelékenységet táplálja.

Zero Trust Networks biztonság
A távmunka itt van, hogy maradjon, az USG FLEX sorozat a zéró bizalmi hozzáférés elveit alkalmazza. Biztosítja, hogy ugyanazokat a biztonsági ellenőrzéseket alkalmazzák a központban, a fiókirodákban, otthon vagy bárhol is tartózkodnak a távmunkások. Hozzáférési házirendet hozhat létre eszközkörnyezetfüggő eszközökkel, például operációs rendszer verziójával vagy eszközkategóriával a hálózati szegmentáció kikényszerítése érdekében. Ez csökkenti a támadási felületet és megakadályozza a fenyegetések terjedését.

Az USG FLEX minimalizálja a kockázatot a granuláris házirendek és a hozzáférési hitelesítés hozzáadásával a biztonságos munkahely egyre növekvő igényeihez. Javítja az identitások, eszközök, alkalmazások és a hálózat védelmét. Csökkentse a kockázatot és építse a bizalmat a teljes digitális eszközparkjában.

Nagyfokú megbízhatóság
Többrétegű védelem
Az USG FLEX-et többrétegű védelemmel tervezték a többféle, kívülről és belülről érkező fenyegetések ellen. A többféle biztonsági szolgáltatás lehetővé teszi, hogy korlátozza a felhasználók nem megfelelő alkalmazáshasználatát vagy webes hozzáférését. A Zyxel iparágvezető DNS-tartalomszűrőt kínál, amely a TLS 1.3-as TLS protokollal minden titkosított forgalomban kiküszöböli a vakfoltokat, anélkül, hogy SSL-ellenőrzést kellene telepítenie. Mindez együttesen biztosítja hálózatát felügyelet nélküli rések nélkül.


Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned