Távsegítség
Kosár
Fiókom
ZyXEL WAH7601 4G LTE Portable Router
ZyXEL WAH7601 4G LTE Portable Router
ZyXEL WAH7601 4G LTE Portable Router
ZyXEL WAH7601 4G LTE Portable Router
Termék adatai

ZyXEL WAH7601 4G LTE Portable Router

Cikkszám: WAH7601-EUZNV1F
WI-FI 4 (802.11n), 2,4GHz 300Mbps, 4G, USB
Garancia: 24 Hónap
Elérhetőség
Webshop: Rendelhető
27 574 Ft
Instock
db

A Zyxel WAH7601 4G LTE hordozható router hosszabb üzemidőt és jobb WiFi jelkapacitást kínál az okostelefonos hotspotokhoz képest, amelyeknek egyidejűleg más feladatokkal is foglalkozniuk kell. A 4-es kategóriájú támogatással a WAH7601 azonnali és stabil internetkapcsolatot biztosít akár 150 Mbps adatátviteli sebességgel, kompakt plug-and-play kialakításának köszönhetően pedig bárhol és bármikor élvezheti a netezést barátaival.

Nagyfokú plug-and-play mobilitás
Az akkumulátoros Zyxel WAH7601 WiFi-kapcsolatot biztosít útközben is. Nem számít, milyen szabadtéri tevékenységet választ, a kompakt, plug-and-play Zyxel WAH7601-nek csak egy mini SIM-kártyára van szüksége az azonnali, stabil internetkapcsolat létrehozásához. A WiFi megosztás a WAH7601-gyel nemcsak felszabadítja okostelefonját más tevékenységekre, hanem jobb teljesítményt is biztosít, mivel az adattovábbításra összpontosít. Ami még jobb, hogy ezzel energiát is megtakarít a telefonja számára, és lehetővé teszi, hogy egyidejűleg más munkákat is elvégezzen.

Kiterjedt lefedettség a világon
Bár az LTE-szolgáltatások gyorsan terjednek, még mindig sok ország van lemaradva, ahol csak 3G és 2G áll rendelkezésre, és a különböző országok különböző LTE-frekvenciákat alkalmazhatnak. A Zyxel WAH7601 támogatja a 4G/3G/2G többmódú és többsávos funkciókat, amelyek a 38-as és 40-es TDD-sávot is magukban foglalják, hogy a legtöbb szolgáltató igényét kielégítsék.

Boldog WiFi megosztás
A hordozható router fő célja az internetkapcsolat megosztása a barátokkal és a családdal. A 802.11n WiFi technológiát támogató Zyxel WAH7601 akár 10 egyidejű WiFi kliens számára is lehetővé teszi az azonnali és stabil internetezés élményét. Nemcsak az okostelefonját teszi szabaddá, hanem jobb közös WiFi élményt is biztosít.

Maradjon hosszabb ideig és biztonságosabban kapcsolatban
Az akkumulátorral működő WAH7601 hosszabb üzemidőt képes biztosítani, mint az okostelefonos hotspotok, valamint stabilabb jeleket, mivel semmilyen más alkalmazás nem szakítja meg a WiFi megosztást. A szokásos lítium-ion akkumulátorok helyett az átgondolt tervezés lítium-polimer akkumulátorokat alkalmaz, amelyek a nagyobb biztonság érdekében magasabb hőmérsékletet is kibírnak.

Gyártó: ZyXEL
Még senki nem írt véleményt erről a termékről.
Véleményed megosztásához be kell jelentkezned